Clubul RobotiqueFF

LEGILE ROBOTICII :

Prima lege : Un robot nu poate vatama o fiinta umana dar nici sa fie inactiv cand  fiinta umana este expusa pericolelor.

A doua lege : Un robot trebuie sa se supuna ordinelor date de fiinta umana atata timp cat ordinele nu sunt in contradictie cu prima lege.

A treia lege : Un robot trebuie sa-si protejeze propria existenta in masura in care aceasta actiune nu este in contradictie cu prima sau a doua lege.

Isaac Asimov

„Robotique FF” este printre primele cluburi de robotica din Romania. Acesta a participat pentru prima data la EUROBOT in 2004. Membrii clubului  „Robotica Filiera Francofona” fac parte din Facultatea de Inginerie in Limbi Straiine si din alte facultati ale Universitatii „Politehnica” Bucuresti. Acestia au cunostinte de electronica, mecanica, programare si grafica 3D, domenii necesare in realizarea proiectelor clubului.
Clubul de robotica este alipit ASAFF (Asociatia Studentilor si Absolventilor Filierei Francofone) si a fost fondat de studentii pasionati de robotica. Acesta doreste sa fie in primul rand un ajutor pentru viitorii ingineri pasionati de acest domeniu, acordand un suport material si logistic. Studentii pot sa-si puna in practica cunostintele de electronica, mecanica si programare asimilate in anii de studiu. In principal invatam si ne distram construind roboti.

RObotX 2009

Cauta ” Robotiqueff ”  pe YouTube !

Comentarii închise la Clubul RobotiqueFF
%d blogeri au apreciat: